Arctic Heroes of Tomorrow Race

Arctic Morgendagens helter


Harald Tiedemann Hansen
President i Norsk Cykleforbund
(NCF)
På søken etter morgendagens helter

For fjerde året på rad vil unge norske og internasjonale talent få muligheten til å konkurrere i Arctic Morgendagens Helter-rittet i Bodø søndag 14. august.

I år er det de syv norske regionene, samt seks internasjonale lag fra henholdsvis Frankrike, England, Skottland, Finland, Russland og nå også Tyskland som møtes til duell. Hvert lag består av fire jenter og seks gutter i alderen 17-18 år. De skal konkurrere i deler av den samme harde runden som proffene kjører sin siste etappe i årets Arctic Race of Norway.


Norges Cykleforbund

Norske syklister fortsetter å sette spor etter seg internasjonalt. Det er flere Norske syklister i internasjonale profflag enn noen gang.

Arctic Morgendagens Helter-rittet er en unik mulighet til å skape ekte lagånd og styrke toppidrettsmentaliteten i de ulike regionene. For å forberede og utvikle våre egne utøvere på hva som venter internasjonalt, utvider vi den internasjonale andelen i Morgendagens Helter-rittet med ytterligere ett lag til seks da også Tyskland nå blir med. Nytt i år er at ungdommene også skal konkurrere i en egen mini-stafett der 2 gutter og 2 jenter fra hvert lag konkurrerer.

«Det er viktig for utviklingen av sporten gjennom slike tiltak som MHR og vi er takknemlige for det bidraget ASO gjennom organiseringen av Arctic Race gir norsk sykkelsport», sier Syklepresident Harald Tiedemann Hansen.

Morgendagen Helter-rittet er en lagkonkurranse der beste sammenlagt resultat i jente og gutteklassene vinner. Vinnerlaget får et utviklingsstipend på 30.000 NOK (av totalt 60.000 kr i premier) fra Statoils Morgendagens Helter-konsept. Det blir også kåret individuelle vinnere i jente- og gutteklassene.

«Vi er utrolig glade for det bidraget både Statoil og Arctic Race of Norway gjør for utviklingen av morgendagens helter». Avslutter President Harald Tiedemann Hansen»

Karen Onsager Keiserud
Markedsdirektør Statoil ASA
Statoil

For å lykkes er Statoil avhengig av mennesker som kan og ønsker å tenke utenfor boksen. Mennesker som arbeider for å gjøre det umulige mulig, mennesker med kompetanse og beslutsomhet til å oppnå fantastiske resultater.

Det er mennesker som dette som holder nøkkelen til en vellykket framtid - ikke bare for selskapet vårt, men for samfunnet som helhet. Vi kaller dem Morgendagens Helter, helter som inspirerer og samler oss – som topputøvere innen idrett og kultur.

Verden står imidlertid overfor store utfordringer, og vi trenger også dyktige fagfolk som kan bidra til vår framtidige utvikling. Derfor støtter Statoil morgendagens helter innen idrett, kultur og utdannelse. Vi er stolte over å støtte dem som vil begeistre oss med fantastiske resultater i årene framover.ARCTIC MORGENDAGENS HELTER - RITT
Søndag 14. august - Bodø :


  • • 09:00 AM – 10:30 AM: Jenter (6 runder* - 56.4km)

  • • 11:00 AM – 1:00 PM : Gutter (10 runder* – 94km)

  • • 2:00 PM – 2:30 PM : mixed relay (2 runder per rytter, 4 ryttere per lag,
    løype på 1,9 km)

  • *9.4km løype på

Trøyebærere etter etappen 4

Klassifiseringer etter etappen 4

Viktige øyeblikk

Hospitality-muligheter

S'abonner

Recevez des informations exclusives sur l'Arctic Race of Norway

Produktsalg

Besøk den offisielle nettbutikken til Arctic Race of Norway og de offisielle produktene

Produktsalg

Ren Idrett

AARN støtter kampanjen "Ren idrett", og er aktivt for en ren idrett og et doping-fritt samfunn.

Ren Idrett

Partnere til Arctic Race of Norway