SNN Mini Arctic Race

Sykkelfest for hele familien

SpareBank 1 Nord-Norge gjentar suksessen fra i fjor og arrangerer gratis sykkelløp for barn under Arctic Race of Norway.

I sommer blir det sykkelfest i Troms og Finnmark. Som offisiell samarbeidspartner og sponsor for den grønne poengtrøya, vil SpareBank 1 Nord-Norge at alle skal få delta på folkefesten.

Landsdelens egen bank ønsker spesielt å skape et engasjement blant barn og unge, gjennom å bidra til aktivitet og idrettsglede. I fjor deltok over 2.000 barn på SNN Mini Arctic Race. I år gjentas suksessen med sykkelløp for barna i Hammerfest, Honningsvåg, Alta og Tromsø.

La barna få en aktiv og sosial ferietid fylt av fart og moro med SNN Mini Arctic Race. Dette vil garantert bli sommerens stolteste minne!


Hva er SNN Mini Arctic Race?
SNN Mini Arctic Race er et sykkelritt for barn og unge i forbindelse med Arctic Race of Norway, arrangert av SpareBank 1 Nord-Norge. Det er gratis å delta og alle som sykler får en spesialdesignet grønn T-skjorte og medalje.


Her arrangeres SNN Mini Arctic Race:

  • Fauske – 11. august
  • Sandnessjøen – 12. august
  • Nesna – 13. august
  • Mo i Rana – 13. august
  • Bodø – 14. august


Påmelding: snn.no/sykkel


Hvem kan delta?

  • Barn under 5 år (støttehjul/trehjulssykkel-klasse)
  • Barn 5-7 år
  • Barn 8-10 år
  • Barn 11-12 år


Hvor lang er løypa?
Sykkelrittene er uhøytidelige og blir arrangert i smårunder og korte distanser på alle arrangementsstedene. Rundene er i sentrumsområder, og overskrider sjelden 700 meter. Distansen øker med alderen og vil bli annonsert til hvert enkelt sted. Dette er noe alle kan være med på og aktivitet og idrettsglede står i fokus.


Sikkerhet har høy prioritet
Sikkerheten rundt arrangementene er viktig for oss. Derfor er alle løyper sperret for biltrafikk. Det er selvsagt obligatorisk med sykkelhjelm. Deltakelse i SNN Mini Arctic Race skjer på eget ansvar.

SpareBank 1 Nord-Norge ønsker å bidra til å skape aktivitet og mangfold i landsdelen, derfor er støtte til idrett og kultur selve kjernen i bankens samfunnsengasjement.

Det er gledelig å se at lokale ideer kan utvikle seg til store internasjonale folkefester. Arctic Race of Norway er et godt eksempel på dette, og vi er stolte over og ha vært med på laget fra første stund, sier konsernsjef Jan-Frode Janson i SpareBank 1 Nord-Norge.


Trøyebærere etter etappen 4

Klassifiseringer etter etappen 4

Viktige øyeblikk

Hospitality-muligheter

S'abonner

Recevez des informations exclusives sur l'Arctic Race of Norway

Produktsalg

Besøk den offisielle nettbutikken til Arctic Race of Norway og de offisielle produktene

Produktsalg

Ren Idrett

AARN støtter kampanjen "Ren idrett", og er aktivt for en ren idrett og et doping-fritt samfunn.

Ren Idrett

Partnere til Arctic Race of Norway