August Jensen : Min største seier så langt

Fredag, 22. september

Han er første nordlending til å vinne en etappe under Arctic Race of Norway, og sikret med det en landslagsplass. Nå er det VM i Bergen som gjelder for August Jensen. Les mer

Dylan Teuns tok seieren i Arctic Race of Norway

Mandag, 14. august

Sammen med tusenvis av fans deltok statsminister Erna Solberg på den siste og avgjørende etappen av Arctic Race of Norway. Dylan Teuns (BMC Racing Team) ble verdig vinner av den siste etappen og... Les mer

mer nyheter

Nyhetene

Favorittene testet fiskelykken dagen før starten av årets Arctic Race of Norway. Kristoff dro kun opp tang og tare, men satser på større gevinst under årets ritt.

les mer

nyheter08.08.2017

Oppdagere…

Christian PRUDHOMME - Direktør for sykling - A.S.O. © B.Bade

Noen ganger blir intuisjon og dristighet belønnet med suksess, noe som gir en sjeldent sterk følelse av tilfredsstillelse. Oppdagelsen av landområdene i nord – gjennom etableringen av et sykkelritt – bød utvilsomt på reelle utfordringer.

les mer

nyheter08.08.2017

Hjemmeseier

Det skal unektelig bli spesielt å lese disse tre ordene på startbuen til Arctic Race of Norway, en installasjon som i det femte året vil reise seg i mi egen hjembygd og stå klar tidlig om morgenen torsdag 10. august 2017. Idéen om å arrangere et internasjonalt etapperitt på sykkel i Nord-Norge ble jo unnfanget nettopp her, på Andørja, i Ibestad kommune.

les mer

Når den femte utgaven av Arctic Race of Norway starter torsdag 10. august, finner vi en nybakt europamester og flere spennende internasjonale og norske navn på startstreken. 

les mer

Når Arctic Race of Norway (ARN) ruller i gang fra Engenes i Troms 10. august, har racepartner Telenor investert tungt i 4G langs hele traseen.   

les mer

Veidekke har i dag signert en avtale om å gå inn som offisiell partner i sykkelrittet Arctic Race of Norway. Avtalen har en varighet på tre år.

les mer

Norge var i fokus under søndagens niende etappe av Tour de France, og Arctic Race of Norway stilte med egen delegasjon i Frankrike. Hensikten var å skape oppmerksomhet rundt verdens nordligste sykkelritt, som starter neste måned.

les mer

Statsministerens kontor bekrefter at Erna Solberg besøker årets utgave av Arctic Race of Norway i august.

Statsminister Erna Solberg skal nok en gang komme til Nord-Norge for å kaste glans over verdens nordligste sykkelritt. Det ble klart under den nylig avsluttede turen til Troms og Nordland, der Solberg besøkte 12 kommuner. Statsministeren vil være til stede under siste etappe av rittet, som sykles i og rundt Tromsø by søndag 13. august.

Erna Solberg var også...

les mer

© Patty Thorbergsen - Veronica Melå, forslagssjef i Utenfor Allfarvei Forlag, og Knut-Eirik Dybdal i Arctic Race of Norway samarbeider om en bokutgivelse til årets utgave av sykkelrittet. Boken skal løfte frem det folket har skapt rundt etappene gjennom fire år. Nå ønsker forlaget bilder fra publikum som har vært til stede langs etappene siden 2013.

I forbindelse med femårsjubileet til Arctic Race of Norway skal det publiseres en bildebok om det unike publikumsengasjementet rundt rittet.

les mer

Arctic Race of Norway 2016 - 14/08/2016 - Quatrième étape : Cercle Polaire/Bodo (193 km) - Norvège © A.S.O. / P.Ballet

Norges største sykkelritt skapte i 2016 en meromsetning for norsk næringsliv på over 93 millioner kroner, ifølge en fersk rapport. Dette er en økning på 14 prosent fra forrige kartlegging i 2014. Ringvirkningene er nasjonale og gjelder alt fra tilreisende turister til kjøp av varer og tjenester.

les mer

©

Den femte utgaven av Arctic Race of Norway arrangeres i hovedsak i Troms, hvor rittet går tilbake til sin opprinnelse på Andørja. Det ble klart under lanseringen av årets etapper i Oslo i dag.
 

les mer

Vinneren av årets Arctic Race of Norway, Gianni Moscon, mottok 500 kg norsk laks på treningsleir på Mallorca denne uken.

les mer

Merchandising

trøyebærere 2017

klassifiseringer etter etappen 4

Hospitality-muligheter

S'abonner

Recevez des informations exclusives sur l'Arctic Race of Norway

Ren Idrett

AARN støtter kampanjen "Ren idrett", og er aktivt for en ren idrett og et doping-fritt samfunn.

Ren Idrett

Partenaires de l'Arctic Race of Norway