Partnere

HOVEDPARTNER

OFFISIELL PARTNER

INSTITUSJONELL PARTNER

OFFISIELL LEVERANDØR

OFFISIEL KRINGKASTER

OFFISIELL MEDIAPARTNERE

Offisiell partner ov ARN Challenge

STATOIL

Hovedpartner

© Jørgen Bratland - Statoil
Statoil

Statoil er et teknologidrevet energiselskap som primært er engasjert i olje- og gassutvinning og produksjonsaktiviteter. Basert på 40 års erfaring fra olje- og gassproduksjon på norsk sokkel, anvender vi teknologi og nyskapende forretningsløsninger for å møte verdens energibehov på en ansvarlig måte. Vi ar hovedkontor i Norge, om lag 23 000 ansatte over hele verden og er børsnotert i New York og Oslo.

 

For mer informasjon, gå til

www.statoil.com

SpareBank 1 Nord-Norge

Offisiell partner

Partner beste spurter, med flest antall poeng (grønn trøye)

© Daniel Lauten
Sparebank

Høy fart i Nord-Norge

Nord-Norge er mulighetenes landsdel og vår region opplever høy økonomisk fart basert på våre naturgitte fortrinn. Som landsdelens egen bank er vi opptatt av å bidra aktivt til utviklingen av Nord-Norge. Både som bank for folk og næringsliv, og gjennom vårt samfunnsengasjement med støtte til kulturliv, lag og foreninger.

Idrett og kultur danner kjernen i vårt samfunnsengasjement og bidrar til å skape aktivitet og mangfold. Det er derfor godt å se at dristige ideer kan utvikle seg til store folkefester. Arctic Race of Norway er et godt eksempel på dette, og vi er stolte over og ha vært med på laget fra første stund.

Som offisiell partner og sponsor for den grønne poengtrøya, ønsker vi å bidra til at Arctic Race of Norway blir en sykkelfest for hele familien. I fjor deltok over 2 000 barn på SNN Mini Arctic Race. I år gjentar vi suksessen med sykkelløp for barna i Hammerfest, Honningsvåg, Alta og Tromsø.

Sammen får vi ting til å skje.

www.snn.no

ATEA

Partner for mest aktive rytter

© A.S.O
Sparebank

Om Atea

Atea er Norden og Baltikums ledende leverandør av IT-infrastruktur med ca 6 500 ansatte. Atea er representert i 84 byer i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Litauen, Latvia og Estland. Atea leverer IT-produkter fra ledende leverandører og bistår kunder med spesialkompetanse innenfor IT-infrastrukturtjenester. Atea hadde en omsetning på mer enn NOK 22 milliarder i 2013 og er notert på Oslo Børs.
Ateas virksomhet kan deles i tre separate produkt- og tjenestetilbud: hardware, programvare og tjenester. Selskapets styrke er i stor grad tuftet på Ateas brede produktspekter innenfor hardware og programvare. Produktspekteret kompletteres av tjenester basert på mennesker med nøkkelkompetanse innfenfor disse produktene. Alt dette skiller Atea fra sine nærmeste konkurrenter, som til sammenligning ofte er spesialister innenfor spesielle nisjer.
Atea legger stor vekt på samfunnsansvar så vel i holdning som i handlinger. Selskapet er medlem av FN Global Compact (UNGC) og følger Global Compacts 10 prinsipper om menneskerettigheter, arbeidstakere, miljø og anti-korrupsjon i sin virksomhet. Spesielt har Atea fokus på miljø og at driften av selskapet skal påvirke miljøet i minst mulig grad, og er opptatt av å gå foran som et godt eksempel gjennom å tilby løsninger som selskapet selv har tatt i bruk som gir merverdi også i forhold til samfunnsansvar.

www.atea.com / www.atea.no

HYUNDAI

Offisiell partner

Stolt sponsor av beste lagresultat

© A.S.O
Hyundai

Hyundai Motor Norway er stolt sponsor av verdens vakreste sykkelritt, Arctic Race of Norway.
Rittet byr på deltagere i verdenseliten, det ypperste av norsk natur og spektakulære scener som tar pusten fra både tilskuere og TV-seere verden over. Pionerene bak Arctic Race of Norway tilførte med løpet en ny dimensjon til både sykkelsporten og ikke minst for Norge som reisemål og naturattraksjon. Tankegangen går hånd i hånd med Hyundai visjoner og ledestjerner nedfelt i det offisielle ordspråket «New Thinking. New Possibilities». Hyundai leverer et bredt spekter av biler med fremtidsrettet teknologi, moderne design og god kvalitet. Hyundai er i dag helt i toppsjiktet blant de største bilprodusentene i verden og utmerker seg stadig med priser for design og nyvinninger på våre biler. Hyundai jobber kontinuerlig for å ivareta våre omgivelser og naturen. Vi er pionerer på fremtidens teknologi, el- brenselcellebiler og allerede ruller det et antall slike rundt på norske veier. Eneste utslipp på disse bilene er rent vann. Hyundai-familien er genuint opptatt av sport og støtter stolt idrettsarrangementer verden over. Hyundai og alle våre 67 landsdekkende forhandlere gleder oss nå stort til å dele den fantastiske festen, Arctic Race of Norway med dere.

www.hyundai.no

PROFFSPORT/MSTINA

Offisiell leverandør

© A.S.O
PROFFSPORT/MSTINA

Proffsport AS leverer aktiv bekledning til bedrifter og klubber, vi bygger lag! Vi er agent i Norge for PROFFSPORT/MSTINA sykkeltøy, Italiensk sykkeltøy i verdensklasse. PROFFSPORT/MSTINA tilbyr en bred kolleksjon av sykkeltøy i flere nivåer. Unikt design spesiallages til hver klubb/bedrift. I tillegg forhandler vi sport, profil og arbeidsbekledning. Proffsport har utviklet en teknisk løsning der utvalgte produkter tilbys på nett til alle medlemmer/ansatte. Proffshop løsningen gjør bestillingene enklere, og sikrer at alle mottar de varene de ønsker. Vi gjør jobben for deg, uten ekstra kostnader. PROFFSPORT BYGGER LAG!

For mer informasjon, gå til

www.proffsport.no

HELI-TEAM

Offisiell leverandør

© A.S.O
Sparebank

Heli-Team er det ledende helikopterselskapet for innlandsflyging i nordområdene. Vår visjon: "Vi løfter Nord-Norge", kommuniserer vår støtte til lokalsamfunnet, samt fordelene våre kunder opplever. Du vil oppleve en trygg og behagelig transport til din destinasjon. Vi baserer løftet på det faktum at vi kjenner miljøet, værforholdene, og er i stand til å løse krevende oppgaver i vårt arktiske område.

Heli-Team «VIP Travel Transport» tilbyr deg en skreddersydd helikoptertjeneste. Med et helikopter vil du være i stand til å besøke regionens attraksjoner på en effektiv og fleksibel måte. Som en bonus vil du være vitne til noen spektakulære naturopplevelser på turen. Alle våre piloter har omfattende kunnskap om regionen, og vil være i stand til å veilede deg og gruppen din gjennom hele turen.

Heli-Team er klar til å frakte deg dit du ønsker!

www.heliteam.no

WIDERØE

Offisiell leverandør

© A.S.O
Wideroe

Widerøe's Flyveselskap AS
Widerøe er det største regionale flyselskapet i Skandinavia, og flyr til så mange som 43 destinasjoner i Norge. Vi tilbyr ruteflyvninger til de mest spektakulære og berømte destinasjonene, som Lofoten, Fjordene, Helgeland, Nordkapp (Honningsvåg) og Kirkenes ved den russiske grensen. Den viktigste oppgaven vår er å gi forbindelser mellom Distriktsnorge og de største byene, og å gjøre det mulig å bo, og arbeide over hele landet.

Utforsk Norge
Hvis du vil se så mye som mulig av Norge, anbefaler vi vår Explore Norway-billett, gyldig for ubegrenset reise i 2 uker i løpet av sommersesongen. Billettpriser fra EUR 375. Se wideroe.no/explorenorway.

Fly and Bike i Nord-Norge
Fly and Bike er en problemfri, rimelig og sunn måte å nyte ferien på. Hent den forhåndsbestilte sykkelen på utvalgte flyplasser, og begynn utforsking av naturen og attraksjonene med en gang.
Se wideroe.no/flyandbike.

For mer informasjon, gå til

www.wideroe.no/en

SAS

Offisiell leverandør

© A.S.O
Sas

Vi gjør reisen din enklere. Med mer enn 1 300 destinasjoner, 1 000 daglige flyvninger, Fast Track, nye lounger og ny app, gjør vi reisen enklere. Og nå forenkler vi servicekonseptet for alle fly i Europa. Du kan velge mellom SAS Go og SAS Plus. Med SAS Go, vil du kunne ha med 23 kg bagasje, få kaffe og te, aviser, gratis mobilt boarding pass og gratis online innsjekking. Med SAS Plus vil du motta alt dette, og mye mer. Som Eurobonus-medlem kan du tjene opp poeng over hele verden med SAS og våre partnere, Blue1 og Widerøe i tillegg til våre Star Alliance partnere når du flyr, bor, kjører eller handler hos en av våre partnere. Vi ser frem til å ønske deg velkommen ombord. Bestill turen din hos Flysas.com

For mer informasjon, gå til

www.flysas.com

MESTA

Offisiell leverandør

Oppland -Broyting og fresing på Strynefjell n°15 © Gaute B. Iversen
Sparebank

Leverer sikkerhet langs vei

Hver dag, over alt, i hele Norge, er Mesta til stede der folk ferdes, for å sørge for at alle kommer trygt frem dit de skal. Vi holder veier, broer, tunneler og jernbaner åpne og trygge for trafikk.
Mesta er Norges ledende leverandør av drift, vedlikehold og utbedring av vei, elektro og bane. Halve Norges befolkning er avhengig av at vi gjør vår jobb for at de skal komme til jobb, skole og barnehage.
Mesta utfører også de mest krevende oppgavene innen elektroteknisk installasjon langs vei og bane i vårt værharde land, og leverer anleggstjenester til energibransjen.
Vår lange historie med bygging og vedlikehold av vei, dyktige ansatte, en moderne maskinpark og lokal forankring, gjør at vi i dag kan fortsette med å vedlikeholde og etablere infrastruktur fra nord til sør i landet. På denne måten opprettholder vi vårt største mål: Mesta får folk fram.
Besøk nettsidene våre for mer informasjon:

www.mesta.no

TV2

Offisiell kringkaster

Tv2

TV2 er Norges største kommersielle kringkaster, etablert i 1992 da den norske regjeringen først tillot nasjonalt, kommersielt TV. TV2-gruppen sender på én hovedkanal i tillegg til en rekke nisjekanaler. Blant disse er TV2 Nyheter, som har sendt nyheter 24 timer i døgnet siden 2007. Samme året kjøpte TV2 også sin egen sportskanal, TV2 Sport. Siden den gangen har TV2 utvidet sportsfokuset til tre HD-kanaler som bare sender engelsk Premier League. Disse nisjekanalene komplementerer TV2 Zebra, som har sendt underholdning og serier til norsk ungdom siden 2005. Filmkanalen, TV2 Filmkanalen, sender filmer 24 timer i døgnet. TV2 lanserte sitt seneste tillegg til familien i 2010: TV2 Bliss med lett underholdning, dokusoaps og filmer. TV2 er ikke lenger bare en TV-stasjon, men en mediagruppe som sender ut innhold på flere plattformer. TV2 startet å sende Tour de France direkte i 2003, og arrangementet har siden gjort stor lykke på TV2.

For mer informasjon, gå til

www.tv2.no

HARSTAD TIDENDE

Offisiell mediapartner

© A.S.O
Harstad

I 126 år har Harstad Tidene levert aviser og nyheter til lesere og kunder. Seks dager i uken i trykt utgave og med vår populære nettutgave, forteller vi leserne våre hva som skjer i primærområdet vårt, som har 120 000 innbyggere. Hver dag leser 34 000 personer den trykte utgaven av Harstad Tidene, og nettutgaven har 16 000 enkeltstående lesere hver dag.
I partnerskap med våre tre underavdelinger i Vesterålen, representerer vi et sterkt mediamerke i den sentrale delen av Nord-Norge.
Det faktum at Harstad Tidene er gammel av alder innebærer ikke at den er gammeldags. Vi er sterkt oppmerksom på at fremtiden innen media vil bli stadig mer digital. Det er derfor vi har utviklet løsninger som gir leserne og kundene våre muligheten til å holde kontakten med oss hvor enn de er i verden.
Så lenge det er mobile nettverk eller en forbindelse til Internett, kan vi garantere at Harstad Tidene vil holde deg informert.

For mer informasjon, gå til

www.ht.no

MEDIASKJERM

Offisiell annonseringspartner

© A.S.O
Mediaskjerm

MEDIASKJERM - Nord-Norges ledende aktør på formidling på digitale skjermer

MEDIASKJERM Norge AS er en totalleverandør av informasjon og annonsering på digitale skjermer.
MEDIASKJERM leverer helhetlige, skreddersydde løsninger for bedrifter og frivillige organisasjoner. Våre skjermer finnes på flyplasser, hurtigbåter, ferger, hotell og i det offentlige rom over hele Nord-Norge.
MEDIASKJERM leverer framtidsrettede løsninger innenfor hardware- og software teknologi på digitale skjermer.
MEDIASKJERM leverer teknisk utstyr, tekniske løsninger, monterer skjermer og tilrettelegger for brukervennlige løsninger.
ATEA, partner innen hardware, er Nordens ledende leverandør av IT infrastruktur.
VERTISEIT, svensk partner innen utvikling av booking og publiseringsløsninger, er en internasjonalt anerkjent aktør innen internettbasert, elektronisk publisering i det offentlige rom.
AVINOR, samarbeidspartner om drift av digitale skjermer på 19 lufthavner.
MEDIASKJERM er på digitale skjermer; Der folk ferdes.

For mer informasjon, gå til

www.mediaskjerm.no

REMA 1000

Offisiell partner ov ARN Challenge

© A.S.O
Rema 1000

REMA 1000 er en del av Reitangruppen, er Norges største enkeltstående dagligvarekjede og en av landets sterkeste merkevarer. Vi har over 530 butikker i Norge hvor vi selger kvalitetsvarer til laveste pris, solgt av hyggelige og dyktige folk.

Det er våre sterke verdier og verdigrunnlag som driver oss – derfor jobber vi hardt og kontinuerlig for å oppnå visjonen om å bli kjent som Skandinavias mest verdidrevne selskap. Våre åtte verdigrunnlag styrer alt vi gjør og definerer hvem vi er.
I REMA 1000 ønsker vi å ha en vinnerkultur der vi vil være best på det vi gjør. Derfor er hardtarbeidende idrettsutøvere en stor inspirasjon for oss. Mangfoldet og gleden av samarbeid der man presterer over evne er kvaliteter vi beundrer og lar oss inspirere av. Vi er stolte over å kunne bidra og støtte Arctic Race of Norway og ønsker alle utøvere lykke til.

Bildetekst: VERDIGRUNNLAG: Våre verdigrunnlag er hugget i stein og minner oss hver dag på hva som skal ligge i bunn for valgene vi tar.
HYGGELIGE OG DYKTIGE: På REMA 1000 får du kvalitetsvarer til laveste pris, solgt av hyggelige og dyktige folk.

For mer informasjon, gå til

www.rema.no/

Trøyebærere etter etappen 4

Klassifiseringer etter etappen 4

Abonner

Motta eksklusive nyheter om Arctic Race of Norway

Arctic Race of Norway Challenge

Information and registration for the official sportive ride of the 2014 event on 14 August

Arctic Race of Norway Challenge

Produktsalg

Besøk den offisielle nettbutikken til Arctic Race of Norway og de offisielle produktene

Produktsalg

Ren Idrett

AARN støtter kampanjen "Ren idrett", og er aktivt for en ren idrett og et doping-fritt samfunn.

Ren Idrett

Partnere til Arctic Race of Norway